Aanwezig

Beste klanten van Anreda,

Net zoals alle andere bedrijven, wordt ook Anreda geraakt door het Coronavirus en zijn wij in verband met de meest recente maatregelen tot en met 19 januari niet meer aanwezig in onze demonstratieruimte.

 

Online bestellen nog wel mogelijk

Gelukkig kunt u voor alle hobbymaterialen én uw kerstcadeaus terecht op anreda.nl. Hier staan we elke dag voor u klaar met ons grote assortiment.  

Met de grootste zorg proberen we samen met onze vervoerder PostNL de bestellingen tijdig te bezorgen. Gezien het sterk toenemende aantal bestellingen kan het voorkomen dat de bestelling een vertraging op loopt. We vragen hiervoor uw begrip in deze situatie.

Daarnaast zal PostNL geen handtekening meer vragen voor ontvangst en het pakket op veilige afstand op het gewenste adres afleveren. Daarvoor in de plaats vraagt de koerier om de laatste 3 cijfers van het identiteitsbewijs en zal vervolgens zelf voor ontvangst tekenen.

 

Afhalen

Voor afhalen van uw bestelling kunt u op afspraak nog steeds bij ons terecht. Bestel uw artikelen via onze website en selecteer afhalen. Om e.e.a. zo veilig mogelijk af te wikkelen, dient uw bestelling vooraf betaald te zijn middels een overboeking of Tikkie.

 Zodra de bestelling voor u klaar ligt, zal er samen met u een afspraak gemaakt worden voor het afhalen op ons adres. Uiteraard met in achtneming van alle op dat moment geldende maatregelingen.

 

Gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop. Wij blijven alert op de genomen maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de overheid. Via onze website houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Heeft u nog vragen? Stel deze gerust via info@anreda.nl of bel naar 06-184 287 82.

 

Wij kijken er naar uit om u in 2021 weer veilig te mogen ontvangen. Hartelijk dank voor het begrip.
Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren, blijf gezond!

 

Met creatieve groet, Team Anreda

 

"Alleen samen krijgen we corona onder controle"

 

 

 

Adres:

Driehuizerweg 2
5375 KN  Reek

 

 Ga op rotonde ri. Zeeland de Corridorweg op en neem daarna de eerste weg links naar de Smitsweg.
Uw navigatie neemt vanaf hier de juiste route. (de aansluiting naar de Rijksweg is permanent afgesloten !)

Gastenboek

  • 09-12-2020 - Is het bestandje van de kerstbal doosje ook los re...  lees meer
  • 01-12-2020 - Hoi Erna, zojuist heb ik de bestelde transparante decal transfers...  lees meer
  • 19-11-2020 - Beste Erna,
    Dank voor het opnieuw verzenden van mijn bestelling nadat...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2013 - 2021 Anreda ~ Scrapbook, Kaarten maken en Decoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel